flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг «Надання домедичної допомоги працівниками апаратів судів» - чудова можливість отримати вкрай важливі знання на навики, які можуть стати в нагоді в будь-який момент

14 червня 2019, 10:32

13 червня 2019 року працівники Юр»ївського районного суду Дніпропетровської області: заступник керівника апарату Костельникова А.І.  та старший секретар суду  Кірієнко О.В.  прийняли участь у тренінгу за темою: «Надання домедичної допомоги працівниками апаратів судів».

Зі слів працівників, сам тренінг проходив в досить цікавому форматі, демонструвались відеоролики про реальні життєві ситуації: де, в перестрілці,  поліцейські поранили злочинця, при цьому не покинули його стікати кров»ю, а до приїзду швидкої - зупиняли кровотечю; де надавалась невідкладна допомога дитині, яка подавилась їжею; де здійснювались  реанімаційні заходи по спасінню  утопленика та ін..

Після чого,  до учасників тренінгу була доступно донесена  інформація про  життєво-небезпечні стани людини та про необхідні заходи реагування на них. При цьому, за допомогою практичних занять, пропрацьовано необхідні навики надання допомоги при інсультах, при кровотечах різних видів, при епілептичних приступах та ін..

Викладачі-інструктори Іван Миколайович та Станіслава Анатоліївна настільки намагались роз»яснити та донести інформацію до слухачів, що 6-годинного тренінгу було достатньо для того, щоб працівники апаратів судів (люди, які не є медиками) засвоїли вкрай важливі знання на навики по наданню домедичної допомоги .  

В кожного зі слухачів семінару, по його закінченню, стало на один сертифікат про проходження підготовки більше.    

    

 

 

За повідомленням прес-служби.