flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Маслова Віктора Анатолійовича, Маслова Миколи Анатолійовича, Маслова Анатолія Григоровича !

03 січня 2019, 14:11

В провадженні Юр’ївського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа №198/796/18, провадження №2/0198/313/18 за позовом Маслової Віри Василівни до Маслова Віктора Анатолійовича, Маслова Миколи Анатолійовича, Маслова Анатолія Григоровича про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

         Юр’ївський районний суд Дніпропетровської області викликає до суду відповідачів Маслова Віктора Анатолійовича, останнє відоме місце реєстрації вул. Новоселівка, буд. 18 с. Шандрівка  Юр’ївського району Дніпропетровської області,  Маслова Миколу Анатолійовича  останнє відоме місце реєстрації вул. Новоселівка, буд. 18 с. Шандрівка  Юр’ївського району Дніпропетровської області, Маслова Анатолія Григоровича останнє відоме місце реєстрації вул. Новоселівка, буд. 18 с. Шандрівка  Юр’ївського району Дніпропетровської області.

         02.01.2019 року винесено ухвалу суду  про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, справу призначено до судового розгляду на 29.01.2019 року на 10.00 годині, за адресою с.м.т. Юр’ївка вул. Леніна, 89 Дніпропетровської області.

         У разі неявки відповідачів в судове засідання, останнє буде проведено за їхньої  відсутності. Копію позовної заяви з копіями додатків до неї, відповідачі  можуть отримати в приміщенні суду.

З ухвалою про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті від 02.01.2019 року Ви можете ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень на веб – сайті http://www.reyestr.court.gov.ua  вказавши у полі форми пошуку «Справа №» номер справи 198/796/18

 

                                Суддя:                                                                  Маренич С.О.